Medlemskab

Hos Haderslev Styrkeløft Klub får du ikke kun et medlemskab i et træningscenter, men også et fællesskab der støtter og inspirerer dig

Fællesskab

ikke kun et medlemskab

Haderslev Styrkeløft Klub er ikke bare et træningscenter i Haderslev, men et træningsfællesskab af hjælpsomme medlemmer og frivillige trænere. Som medlem bliver du introduceret for de andre medlemmer og får redskaber til at blive stærkere og komme i bedre form. Derudover går dit kontingent ubeskåret til drift og udviklingen af HaSK, dvs. at du som medleminvesterer i dit eget træningscenter.

Personlig vejlednig

Som nyt medlem har du mulighed for gratis opstartsvejledning igennem HaSK Mentorordning

Fællesskab

Du bliver en del af et stærkt fællesskab bygget op omkring træning og frivillighed

Billigt medlemskab

Du får et af byens billigste fitness medlemskaber helt uden binding

Anmeldelser

 • Super fedt træningsmiljø!

  Er du interesseret i at blive stærkere, skabe nye sociale relationer og være en del af fællesskabet så anbefaler jeg 100% Haderslev styrkeløfter klub. Det er alle typer folk som træner her- lige fra studerende til fysioterapeuter, lærere og læger. Hvis du har en passion for styrketræning, så vil du ikke fortryde at melde dig ind i klubben ??

  Marcus Ellgaard, Medlem
  Fysioterapeut
 • En klar anbefaling

  Jeg vil klart anbefale HaSK Powerlift til alle, der kan lide at styrketræne eller har lyst til, at lære mere om styrkeløft og/eller styrketræning generelt. Klubben er på få år gået fra, at være et sted, hvor et par unge fyre kunne træne på deres måde med deres eget udstyr til i dag, at være fyldt med kvalitetsudstyr og have flere medlemmer, der konkurrerer i styrkeløft, både nationalt og internationalt. Klubben har været i en rivende udvikling siden starten og medlemmerne i klubben er hjælpsomme og imødekommende – socialt samvær prioriteres højt. Herudover er fagligheden høj blandt klubbens trænere, hvor flere har en uddannelsesmæssig baggrund som bl.a. fysioterapeut, læge m.m. og en helt personlig og passioneret interesse for styrketræning/-løft.

  Tommy Hansen, Frivillig
  Fysioterapeut
 • Anbefaling

  Fedeste træningsmiljø! Alle giver gerne en hjælpende hånd ??

  Frederik Skov, tidligere medlem
  Selvstændig

        Alle kan blive stærkere

Info

Østergade 58, 6100 Haderslev
info@haskpowerlift.dk
+45 29465179

Træning alle dage 5:00-24:00

Open gym mandag og onsdag 15:00-17:00

Følg os