Om HaSK Powerlift

Haderslev Styrkeløft Klub

HaSK Powerlift (Haderslev Styrkeløft Klub) er et lokalt træningscenter i Haderslev, hvor du kan træne målrettet og som ikke er underlagt et kommercielt fitnesscenters regler omkring tunge løft, begejstring og evt. dårlig musiksmag – Vi skaber de bedste rammer for din træning.

Vi er et træningscenter for atleter og motionister i alle aldre. Eliteatlet såvel som hobbyist er velkommen til at slå sig løs og give sig i kast med styrketræning under klubbens vejledning. Vi sætter en ære i fælleskab og samværet ved at have faste træninger, hvor vi hjælper og motiverer hinanden, og adskiller os derfor fra det almindelig fitnesscenter. Her har vi også den seriøse tilgang til styrkeidrætten og arbejder derfor altid med konkrete personlige mål, og hvordan disse skal opnås.

Fællesskab, kvalitet og træning

Vores mission

Er at blive Haderslevs fortrukne træningscenter for styrke- og performance træning. Vi bestreber os på at yde en personlig og faglig vejledning til den enkelte, samt anvende proffesionelt udstyr i høj kvalitet.

Det er vores målsætning at sprede interessen for styrketræning, igennem et stærkt fællesskab og vidensdeling (online og fysisk) i rammer der er indrettet til formålet!

 

Styrkeløft

Dansk Styrkeløft Forbund

HaSK Powerlift er en del af Dsf. og tilbyder derfor styrkeløft licens. Hold det vedlige med 1 ugentlig træning i HaSK. Pris 200 kr. årligt. 

Læs mere om licens her

Dopingfri træning

Anti Doping Danmark

Vi sætter en ære i at opretholde et dopingfrit træningsmiljø, så alle føler sig velkomne, derudover vil vi gerne inspirere andre og vise hvad der er muligt uden doping

HaSK Mentorordning

Få en god start

HaSK mentorordning er til dig, der gerne vil have hjælp til at komme igang med din træning. Vores mentorer er erfarne løftere, der hjælper dig sikkert igang.

Spørg efter en mentor i klubben.

Forening i Haderslev

Samarbejde med kommunen

HaSK Powerlift samarbejder med Haderslev Kommune for at skabe sundere og stærkere mennesker igennem styrketræning.

Bestyrelsen

Vi er en gruppe passionerede træningsnørder med uddannelse og erfaring indenfor sport og træning

Formand

Tobias Hangel

Formand

Autoriseret fysioterapeut

Næstformand

Thomas A. Ebdrup

Næstformand

Idrætslærer

Suppleant

Kristian Brusgaard

Suppleant

Idrætslærer

Suppleant

Jonas F. Otto

Suppleant

Autoriseret fysioterapeut

Kasserer

Oliver J.Jürgensen

Kasserer

Financial controller studerende

        Alle kan blive stærkere

Info

Østergade 58, 6100 Haderslev
info@haskpowerlift.dk
+45 29465179

Følg os